Pouzdana energija

Nudimo pouzdanost globalnog dobavljača energije - bez obzira gdje, kada i pod kojim uvjetima.

Mala poduzeća i srednja poduzeća ili velike tvrtke s intenzivnim potrebama za energijom, od pekarnica do podatkovnih centara, butika do skladišta - sve se oslanjaju na stabilno napajanje električnom energijom.  

Individualno kreiramo ponudu opskrbe električnom energijom i plinom za potrebe baš vaše tvrtke i obrta. Svakom poslovnom kupcu truditi se pružiti izvrsnu uslugu, a uz opskrbu energentima, nudimo i napredna rješenja za optimizaciju vašeg poslovanja. Među ostalim, nudimo uslugu LED osvjetljenja vašeg poslovnog prostora ili proizvodne hale. Poznato je da LED rasvjeta snižava potrošnju i troškove rasvjete i do 90 posto. Tvrtkama koje još značajnije žele doprinositi očuvanju našeg planeta, preporučujemo ugradnju solarnih elektrana. Proizvodite vlastitu električnu energiju i okrenite čistu energiju sunca u svoju korist.

Tisuće naših poslovnih kupaca već nam vjeruje. Zašto? Jer zadovoljni smo samo kada ste i vi. Naš je cilj zadovoljiti vaše potrebe. Djelujemo učinkovito, održivo i transparentno - tako da dobivate struju i prirodni plin iz E.ON-a u danu, u noći. I naravno, kad se preselite.
Profitabilnost
Profitabilnost

Unovčite svoj potencijal uštede energije

Održivost
Održivost

Izgradite energetski učinkovito poslovanje i čuvajte okoliš

Sigurnost
Sigurnost

Osigurajte pouzdanu opskrbu energijom

Vaš najbrži put do individualne ponude

Telefon
01 6427 105

Telefon
01 6427 119

Više za vašu tvrtku