Sutra je već ovdje

E.ON je jedan od vodećih pružatelja energetskih usluga na svijetu. Razvijamo inovativna pionirska energetska rješenja kako bismo već danas oblikovali sutrašnjicu naših kupaca. Usporedno s tim, ubrzavamo naše digitalne proizvode i usluge kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca.

Naša vizija i vrijednosti

Naša je vizija jasna - želimo poboljšati živote ljudi. Naše vrijednosti tvore našu kulturu i opisuju način na koji prenosimo svoju viziju te nam pomažu održati reputaciju tvrtke u kojoj svi žele raditi. Pročitaj više o tome kako pomažemo našim ljudima da pokažu ono najbolje od sebe.

Kupci na prvom mjestu
Kupci na prvom mjestu

Strastveni smo u predviđanjima i ispunjavanjima potreba kupaca. Mislimo kao kupac!

Radimo zajedno
Radimo zajedno

Cijenimo našu povezanost s kupcima, kolegama i zajednicom. Slušamo!

Poboljšanje i inovacija
Poboljšanje i inovacija

Kontinuirano radimo na unapređenju naših usluga, procesa i uvođenju novih inovativnih proizvoda i usluga.

Zajedno pobjeđujemo
Zajedno pobjeđujemo

U današnjem svijetu teško je nešto postići sasvim sam. Pojedinac može razviti sjajnu ideju, ali potrebna je snaga tima koji će inovaciju pretvoriti u uspješan proizvod. U E.ON-u vjerujemo u moć grupa i zajednica, moć nas.

Ponašamo se odgovorno i razmišljamo otvorena uma
Ponašamo se odgovorno i razmišljamo otvorena uma

Preuzimamo odgovornost i mogućnostima prilazimo s radoznalošću i entuzijazmom istraživača. Kako bismo odigrali ključnu ulogu u stvaranju novog energetskog svijeta i svih njegovih mogućnosti, potrebna nam je predanost i hrabrost svakog pojedinca, svakog dana.