Vaša preporuka, naš novi kupac, mjesec dana besplatne struje za Vas

Kupac je u središtu našeg poslovanja, a zadovoljni kupac naš je glavni cilj.

Ako ste naš kupac električne energije i zadovoljni ste našom suradnjom, postanite nam i Prijatelj. Preporučite nas te Vam u mjesecu u kojem nam se, zahvaljujući Vašoj preporuci i trudu, pridruži novi kupac, nećemo naplatiti opskrbu električnom energijom. U tom će mjesecu na Vašem računu ostati samo naknade i mrežarina.

Ako još uvijek niste naš kupac, pridružite se našoj obitelji zadovoljnih kupaca već danas i ostvarite pogodnosti iz naše prijateljske ponude. Javite nam se i saznajte kako.

E.ON Prijatelj

12 realiziranih preporuka

↓ ↓ ↓

12 mjeseci besplatne električne energije!*

Iskustva naših kupaca

Na opskrbi E.ON Energije sam već tri godine i jako sam zadovoljna. Angažirala sam mnoge prijatelje i dio rodbine da prijeđu u E.ON i dosad sam već iskoristila osam mjeseci besplatne struje.

Marija P., Zagreb

Postao sam kupac E.ON-a prije osam mjeseci. Ljubazni prodajni savjetnik preporučio mi je ponudu E.ON Prijatelj te sam već troje prijatelja doveo u E.ON. Vidim konkretnu uštedu u svom kućnom budžetu i ne planiram stati - sad je na redu šira rodbina :-)

Marko J., Split

Kako možete postati E.ON Prijatelj

Pronađite osobu iz Vaše okoline koja je vlasnik brojila električne energije i zainteresirana je prijeći na najbolju opskrbu električnom energijom u E.ON. Uputite je da nas kontaktira na jedan od niže navedenih načina.

Zainteresirani budući kupac može nazvati besplatni info telefon našeg odjela prodaje 0800 8774, dobiti sve potrebne informacije i ugovoriti suradnju.

Zainteresirani budući kupac može nam ostaviti svoj kontakt putem chatbota u desnom kutu ove stranice. Naš prodajni savjetnik kontaktirat će ga u kratkom roku, kako bismo realizirali suradnju.

Nakon prelaska na našu opskrbu na adresu našeg novog kupca uputit ćemo pismo dobrodošlice s kratkim vodičem kroz buduću suradnju. Naš novi kupac potom može i sam iskoristiti ponudu E.ON Prijatelj na način da nas preporuči svojim kontaktima.

Iznos ostvarenog popusta iz ponude E.ON Prijatelj bit će vidljiv na idućem šestomjesečnom obračunu električne energije postojećeg kupca, nakon prelaska novog kupca na opskrbu E.ON Energije.

* Svaki postojeći korisnik u jednoj godini može najviše 12 puta ostvariti popust, do ukupnog maksimalnog iznosa od 4000 kuna. Za više detalja pročitajte uvjete ponude.

Dobro nam došli u E.ON!

E.ON Prijatelj