Uz kupnju solarne elektrane za dom poklanjamo klima uređaj Azuri

Sa solarnom elektranom na krovu vaše kuće ne samo da pozitivno utječete na okoliš, nego i ostvarujete dugoročnu uštedu na potrošnji električne energije, čak i do 75 posto.

Ponuda je dostupna do 31. svibnja 2021. ili do isteka zaliha. U ovoj akcijskoj ponudi poklanjamo klima uređaj Azuri WE35VE.

Danfoss

Klima uređaji Azuri

Klima uređaje Azuri uz kvalitetu, pouzdanost i profinjenost, odlikuju sjajne performanse, visok stupanj energetske učinkovitosti te atraktivan dizajn i izgled unutrašnje jedinice.

Zahvaljujući naprednoj inverterskoj tehnologiji i posebno dizajniranom ventilatoru unutarnje jedinice učinkovito, brzo i pouzdano udovoljavaju zahtjevima stambenih i uredskih prostora, kako za grijanje, tako i za hlađenje. Klima uređaji Azuri osiguravaju zdrav i siguran okoliš zahvaljujući visokoučinkovitim filterima koji uklanjaju bakterije, prašinu, neugodne mirise i ostale nečistoće iz zraka. Proizvode vrlo nisku razinu buke unutarnje i vanjske jedinice te su sukladni s najnovijim Ecodesign normama. Klima uređaji Azuri nude idealan omjer između temperature i potrošnje energije.

Atraktivna ponuda

Kako do ove atraktivne ponude?

Jednostavno zatražite ponudu za solarnu elektranu koristeći chat SOLAR AKCIJA u donjem desnom kutu ove stranice. Nakon što nam ostavite vaš kontakt, kontaktirat ćemo vas u kratkom roku i poslati vam ponudu za solarnu elektranu za vaš krov.

Akcija traje do 31. svibnja 2021. u ponoć. U akciju ulaze svi upiti za ponudu pristigli do navedenog roka, a ugovor za solarnu elektranu potrebno je potpisati zaključno sa 7. lipnjem 2021. godine.

Više energije za vaš dom