E.ON Kućanstva
E.ON Kućanstva

Energija za vaš dom

Najbolji recept za vaše domaćinstvo

Znamo da želite više od tek jeftine tarife. Zato vam nudimo inovaciju, godine iskustva i uslugu visoke kvalitete.

S više od milijun kilometara energetskih mreža diljem Europe opskrbljujemo 50 milijuna kupaca strujom, plinom i energetski učinkovitim proizvodima te uslugama za vašu uštedu, komfor i sigurnost. Pružamo vam jednostavna i pametna rješenja, kako biste se se vi fokusirali na ono što je vama važno.

Katalog E+ proizvoda i usluga

E+ proizvodi i usluge
Naša ponuda

Postani E.ON Prijatelj, preporuči nas i štedi

E.ON Prijatelj
Saznaj više o ovoj pogodnosti

Besplatne usluge za naše kupce

Krajnji korisnici opskrbom električne energije potpuno besplatno koriste usluge Doktor u kući i Majstor u kući. Na taj način zahvaljujemo im na ukazanom povjerenju.

Majstor u kući (hitne intervencije)

Ne znate kome se obratiti u slučaju hitne intervencije u vašem domu? Mi imamo rješenje za vas.

Jednim pozivom na besplatni broj telefona opišite nam što se dogodilo i u roku od sat vremena provjereni majstori dolaze na vaša vrata, u bilo koje doba dana ili noći te rješavaju sve hitne intervencije. Troškovi svake intervencije bit će pokriveni do iznosa od 1000 kn, a ako prijeđu taj iznos, o tome ćete biti prethodno obaviješteni, kao i o iznosu razlike koji će biti potrebno platiti.

Kod nas potpuno besplatno ostvarujete pravo na ove usluge, a možete ih koristiti neograničen broj puta tijekom trajanja ugovora o opskrbi električnom energijom!

Doktor u kući

Usluga Doktor u kući sadrži usluge “Zdravstveno savjetovanje” i “Standardni smještaj”.

Pozivom na besplatni broj 0800 8772 svaki dan 0-24 h možete dobiti informacije o najbližim ljekarnama, klinikama i ambulantama. Radnim danom od 8 do 17 h na raspolaganju vam je i ovlašteni liječnik za savjete i preporuke o odgovarajućim liječenjima, terapijama i lijekovima.

U slučaju da trebate obaviti pregled ili liječenje u zdravstvenoj ustanovi izvan boravišta/prebivališta, uz prethodnu najavu, pokrit ćemo vam trošak hospitalizacije na minimalno jednu noć i/ili smještaj s najmanje tri zvjezdice.

Ovom uslugom bit će vam pokriveni troškovi smještaja do ugovorenog iznosa, a ako prijeđu taj iznos, o tome ćete biti prehodno obaviješteni, kao i o iznosu razlike koji će biti potrebno platiti.

Čuvajmo naš planet

Korisni savjeti za uštedu energije

Čuvajmo naš planet

Korisni savjeti za uštedu energije i zaštitu okoliša

Postoje različiti načini na koje možete štedjeti na računima za plin, struju i vodu te istovremeno pozitivno utjecati na okoliš kroz smanjenje potrošnje energenata.

Više energije za vaš dom