E.ON Kućanstva
E.ON Kućanstva

Energija za vaš dom

Najbolji recept za vaše domaćinstvo

Znamo da želite više od tek jeftine tarife. Zato vam nudimo inovaciju, godine iskustva i uslugu visoke kvalitete.

S više od milijun kilometara energetskih mreža diljem Europe opskrbljujemo 50 milijuna kupaca strujom, plinom i energetski učinkovitim proizvodima te uslugama za vašu uštedu, komfor i sigurnost. Pružamo vam jednostavna i pametna rješenja, kako biste se se vi fokusirali na ono što je vama važno.

Katalog E+ proizvoda i usluga

E+ proizvodi i usluge
Naša ponuda

Postani E.ON Prijatelj, preporuči nas i štedi

E.ON Prijatelj
Saznaj više o ovoj pogodnosti

Besplatne usluge za naše kupce

Kupci E.ON Energije potpuno besplatno koriste usluge Doktor u kući i Majstor u kući. Na taj način zahvaljujemo im na ukazanom povjerenju.

Majstor u kući (hitne intervencije)

Ne znate kome se obratiti u slučaju hitne intervencije u vašem domu? Mi imamo rješenje za vas.

Jednim pozivom na besplatni broj telefona opišite nam što se dogodilo i u roku od sat vremena provjereni majstori dolaze na vaša vrata, u bilo koje doba dana ili noći te rješavaju sve hitne intervencije. Troškovi svake intervencije bit će pokriveni do iznosa od 1000 kn, a ako prijeđu taj iznos, o tome ćete biti prethodno obaviješteni, kao i o iznosu razlike koji će biti potrebno platiti.

Kod nas potpuno besplatno ostvarujete pravo na ove usluge, a možete ih koristiti neograničen broj puta tijekom trajanja ugovora o opskrbi električnom energijom!

Doktor u kući

Usluga Doktor u kući sadrži usluge “Zdravstveno savjetovanje” i “Standardni smještaj”.

U okviru ove usluge nudimo informacije o najbližim ljekarnama, klinikama i ambulantama za slučajeve hitnih situacija, u bilo koje doba dana 365 dana u godini, pozivom na besplatni telefonski broj.

Također, ako imate ikakvih pitanja, imate mogućnost radnim danom od 08:00 do 17:00 sati razgovarati s ovlaštenim liječnikom te dobiti detaljne savjete o eventualnim zdravstvenim problemima, kao i preporuke o odgovarajućim liječenjima, terapijama i lijekovima.

Ako bude potrebe, u roku od 30 minuta od vašeg poziva dobit ćete povratni poziv s odgovarajućim informacijama. U slučaju hospitalizacije na minimalno jednu noć, osigurat ćemo adekvatan smještaj s pokrivenim troškovima do iznosa obuhvaćenog uslugom, i to u najbližem smještajnom kapacitetu od zdravstvene ustanove u kojoj se osoba liječi, što uključuje hotel s najmanje tri zvjezdice.

Ovom uslugom bit će vam pokriveni troškovi smještaja do iznosa od 1500 kn, a ako prijeđu taj iznos, o tome ćete biti prethodno obaviješteni, kao i o iznosu razlike koji će biti potrebno platiti.

Čuvajmo naš planet

Korisni savjeti za uštedu energije

Čuvajmo naš planet

Korisni savjeti za uštedu energije i zaštitu okoliša

Postoje različiti načini na koje možete štedjeti na računima za plin, struju i vodu te istovremeno pozitivno utjecati na okoliš kroz smanjenje potrošnje energenata.

Više energije za vaš dom