Najbolja energija za vaš dom i posao
Najbolja energija za vaš dom i posao

Najbolja energija za vaš dom i posao

Učinimo energiju čišćom, a potrošnju pametnijom. Čuvajmo naš planet.

Zadovoljni smo samo onda kada ste i vi. Naš je cilj zadovoljiti vaše potrebe i učiniti vaš život i vaše poslovanje jednostavnijim i boljim.

Za vaš dom

Za vašu tvrtku ili obrt

Smanjimo potrošnju energenata

Najjednostavniji način da saznate sve o mogućnostima ušteda i smanjenja potrošnje energenata u vašem domu, tvrtki ili obrtu, jest da u donji obrazac upišete vaše osnovne kontakt podatke. Naši stručni energetski savjetnici kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku.

Kontakt

Hvala vam što i vi promjenom svog ponašanja prema ograničenim resursima poput električne energije, plina i vode, dajete svoj doprinos očuvanju našeg planeta!

*
 
*

* Obavezno ispuniti

Slanjem podataka pristajete da vas kontaktiramo i predstavimo našu ponudu. /Politika privatnosti/

 
 
 

Kontakt

VAŽNA NAPOMENA

Ured za korisnike do daljnjega neće fizički primati stranke, kako bi se spriječilo potencijalno širenje zaraze koronavirusom. Upućujemo vas da nas kontaktirate putem telefona ili emaila. Vaša dobrobit, kao i ona naših zaposlenika nam je na prvom mjestu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

E-mail
info@eon.hr

Besplatni telefon
0800 8777

Ured za korisnike
Heinzelova 62a, 10000 Zagreb

Vijesti

27.12.2019.

RWE postaje E.ON

RWE, jedan od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj te vodeći pružatelj inovativnih energetskih rješenja na našem tržištu, postaje dijelom međunarodne E.ON grupe, jednog od najjačih operatora europskih energetskih mreža i infrastrukture povezane s energijom te pružatelja naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca diljem Europe...

Više...
27.12.2019.

E.ON Hrvatska preuzela i preostali udjel u koprivničkim plinskim tvrtkama

Tvrtka E.ON Hrvatska dana 19.12.2019. potpisala je s Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac d.o.o. kupoprodajni ugovor o kupnji preostalih 25 posto udjela u društvima Koprivnica opskrba - opskrba plinom d.o.o. i Koprivnica plin - distribucija plina d.o.o., čime je postala stopostotni vlasnik navedenih društava...

Više...

Pratite nas na društvenim mrežama

ZELENI RAČUNI

Primajte račune za plin isključivo na e-mail. Pošaljite nam zahtjev putem e-maila zeleniracuni@eon.hr. Čuvajmo šume zajedno!