Solar akcija
Solar akcija

Najbolja energija za vaš dom i posao

Učinimo energiju čišćom, a potrošnju pametnijom. Čuvajmo naš planet.

Zadovoljni smo samo onda kada ste i vi. Naš je cilj zadovoljiti vaše potrebe i učiniti vaš život i vaše poslovanje jednostavnijim i boljim.

Za vaš dom

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju MojE.ON i pratite potrošnju električne energije i plina iz udobnosti vlastitog doma.

U našem programu vjernosti skupljajte bodove koje možete zamijeniti za vrijedne nagrade.

Postani E.ON Prijatelj, preporuči nas i štedi

Zajedno nemamo granica

Saznajte kako ZAJEDNO možemo izgraditi održiviji planet i ostaviti ga u naslijeđe generacijama koje dolaze.

Za vašu tvrtku ili obrt

Smanjimo potrošnju energenata

Najjednostavniji način da saznate sve o mogućnostima ušteda i smanjenja potrošnje energenata u vašem domu, tvrtki ili obrtu, jest da u donji obrazac upišete vaše osnovne kontakt podatke. Naši stručni energetski savjetnici kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku.

Kontakt

Hvala vam što i vi promjenom svog ponašanja prema ograničenim resursima poput električne energije, plina i vode, dajete svoj doprinos očuvanju našeg planeta!

*
 
*

* Obavezno ispuniti

Slanjem podataka pristajete da vas kontaktiramo i predstavimo našu ponudu. /Politika privatnosti/

 
 
 

Kontakt

E-mail
info@eon.hr

Besplatni telefon
0800 8777

ZELENI RAČUNI

Primajte račune za plin i električnu energiju isključivo na e-mail. Pošaljite nam zahtjev putem e-maila zeleniracuni@eon.hr. Čuvajmo šume zajedno!

Vijesti

12.2.2021.

Pomoć potresom pogođenim područjima

I kupcima E.ON-a otpisani računi za energiju za prvo tromjesečje

Tvrtka E.ON Hrvatska donira pola milijuna kuna na ime akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa"

E.ON-ovi kupci električne energije i plina iz kategorije kućanstva na potresom pogođenom području Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije (gradovi Petrinja, Glina, Sisak, Hrvatska Kostajnica i općine Lekenik, Sunja, Donji Kukuruzari, Majur, Dvor, Topusko, Gvozd, Jasenovac, Hrvatska Dubica, Martinska Ves, Pokupsko i Kravarsko) bit će također oslobođeni plaćanja računa za energiju za siječanj, veljaču i ožujak ove godine. Tvrtka E.ON vlasnik je Montcogim Plinare, jedinog distributera plina u Sisačko-moslavačkoj županiji te će se ova odluka primijeniti i na kupce Montcogim Plinare iz kategorije kućanstva iz navedenih gradova i općina.

14.1.2021.

Andreas Rörig novi predsjednik Uprave

S početkom godine Andreas Rörig postao je predsjednikom Uprave E.ON-a Hrvatska, jedne od vodećih energetskih tvrtki u Hrvatskoj, koja također posluje u Sloveniji. U grupi E.ON proveo je 12 godina na različitim upravljačkim pozicijama. Nakon rada za E.ON u Briselu i u tvrtki E.ON Njemačka, pridružio se središnjici E.ON-a u Essenu 2016. godine, prvo kao potpredsjednik za održivost i napokon kao viši potpredsjednik za održivost i zdravlje, sigurnost i okoliš.

16.9.2020.

E.ON Plin preuzima djelatnost opskrbe plinom od Montcogim Plinare

Djelatnost tvrtke Montcogim Plinara d.o.o. odlukom vlasnika, tvrtke E.ON Hrvatska, od 1. listopada 2020. je izmijenjena. Od navedenog datuma Montcogim Plinara d.o.o. postaje isključivo operator distribucijskog sustava (distributer). Djelatnost opskrbe plinom preuzelo je povezano društvo E.ON Plin d.o.o., jedan od vodećih opskrbljivača plinom u Republici Hrvatskoj.

9.7.2020.

E.ON postao treći najveći distributer plina u Hrvatskoj

Dana 9. srpnja 2020. preuzeli smo kompanije Plin-Projekt iz Nove Gradiške i Moslavina Plin iz Kutine i tako postali 100% vlasnikom dvije dodatne kompanije za distribuciju plina i maloprodaju s 19 tisuća kupaca.

Pratite nas na društvenim mrežama